Krisestyring eller Krisehjælp? 

Vi hjælper dig på rejsen mod succesfuld Krisehåndtering. Et sted hvor du kender dine risici, dine planer er gennemarbejdet og dine kunder anerkender dine evner til at håndtere vanskelige situationer. 

Verden bliver mere og mere ekstrem Global opvarmning genererer mere ekstremt vejr, der er flere uroligheder i verden og øgede uoverensstemmelser mellem supermagterne, cyber truslerne vokser mod vores personlige og forretningsmæssige liv, sociale medier får øget indflydelse, flere handelskrige og strammere forsyningskæder og meget meget mere. Disse forandringer i vores operationelle miljø genererer flere krisesituationer, de bliver ofte mere alvorlige og generelt vanskeligere at håndtere hvis ikke vi er ordenligt forberedt. Singularity Universitetet har anført modstandsdygtighed overfor katastrofer, herunder kriser, som en af de 12 globale udfordringer på niveau med vandforsyning, sundhed og uddannelse. 

Kom i kontrol 

En velforberedt og solid krisestyringsplan og struktur som er øvet og testet med jævne mellemrum vil sætte virksomheden istand til at imødegå uforudsete krisesituationer bedst muligt. Dette vil beskytte virksomhedens medarbejdere, omdømme og kunder. I tillæg kan det reducere den økonomiske påvirkning fra krisesituationen. 

Nøglen ligger i forberedelsen 

Kriser vil opstå. Kunderne vil vælge den leverandør der er bedst forberedt til at håndtere krisen.

Vores produkter 


Maritim 
industri 

Vores produkter er skræddersyet til den Maritime industri uanset om du er Operatør, Skibsejer, en Havn eller en terminal. Vi servicerer alle segmenter. Vi forstår at krisestyring allerede er på jeres radarskærm og vi kan hjælpe jer med at tage det til det næste niveau.

Klik for detaljer om vores Maritime produkter 

Små- og mellemstore 
virksomheder 

Vores produkter får små og mellemstore virksomheder igang med krisestyring på en let og hurtig måde. Vi ved at tid og ressourcer er en mangelvare så vi har gjort processen flexibel for jer. 
 

Klik for detaljer om vores produkter for små- og mellemstore virksomheder

Om os


Calm Water Crisis Consulting blev etableret I 2019 med det formål at bidrage til at løse den globale udfordring omkring krisestyring. Visionen er at gøre dette ved at hjælpe virksomheder med at blive så forberedt som muligt til at imødegå enhver uforudset krisesituation de måtte opleve. Vi tror på at effektiv krisestyring vil generere værdi for både virksomheden selv og det samfund virksomheden er en del af. 

Alle virksomheder vil på et tidspunkt opleve en krisesituation som vil have en negativ indvirkning på virksomhedens evne til at servicere sine kunder, beskytte sine medarbejdere eller i værste tilfælde kan det påvirke virksomhedens evne til at overleve. Vi ønsker at hjælpe virksomhederne til at blive så godt forberedt som muligt. 

I Calm Water Crisis Consulting er vi krisestyrings eksperter og har stor praktisk erfaring i krisestyring på forskellige niveauer. Vi forstår værdien en velforberedt krisestyringsplan og struktur kan generere. 

Steffen Conradsen, Stifter og Ejer

Kontakt Os


Klar til at starte dit næste projekt med os? Fantastisk!
Giv os et ring eller send en email og vi kontakter jer hurtigst muligt.